Bureau MARE

voor Maatschappelijke begeleiding, Alternatieve gezondheidszorg, Reizen & evenementen en Educatie

MARE 1 jaar oud

Waarom?

 

Adviesbureau MARE is de officiële naam van Bureau MARE en totaal anders dan alle gebruikelijke adviesbureaus. Om verwarring te voorkomen is het beter om te spreken over Bureau MARE of simpelweg: MARE

 

Bureau MARE,  is hét bureau voor een zinvolle besteding van vrije tijd. Vrije tijd mag gezien worden in de ruimste zin van het woord.

Hoeveel tijd investeren we in bezigheden die te weinig opleveren? Of het nu gaat om het vinden van een mooie vakantie, het organiseren van een evenement, werken, studeren, communiceren of om prettiger in je vel te zitten. MARE vindt dat jammer en biedt graag een zinvol alternatief.

Iedere bezigheid kost tijd en energie. We spreken van zinvol wanneer die bezigheid voldoening oplevert. Plezier hebben is ook voldoening. Bij voldoening voel je je gelukkig. Het geeft ons, van Bureau MARE voldoening om anderen gelukkig te maken!

 Dia26

Wie ?

MARlijna Claase, MARjan Leipoldt en Els Leipoldt zijn de drie dames die met Bureau MARE gestart zijn omdat zij graag hun talenten willen delen met anderen.

 

“Mijn dochter durfde eerst niet mee te doen. Door Marlijna heeft ze een belangrijke stap gezet en nieuwe vriendinnen gekregen!”

 Marlijna heeft een passie voor reizen. Zij heeft als reisagent gewerkt bij Bureau Scanbrit (voorheen Bureau Scandinavia, Bureau Britain). Het plezier in het organiseren van diverse activiteiten heeft ze ontdekt als recreatieleider in Resort Säfsen in Zweden en het bedenken en uitvoeren van kinderpartijtjes. Zij heeft het talent om het iedereen naar de zin te maken, ook de meer verlegen kinderen. Zoals een moeder in Säfsen vertelde over haar dochter die weigerde mee te doen aan de activiteiten: “Mijn dochter durfde eerst niet mee te doen. Door Marlijna heeft ze een belangrijke stap gezet en nieuwe vriendinnen gekregen!”

Als reisadviseur en organisator van feesten, uitstapjes en evenementen neemt Marlijna bij MARE de letter ‘R’ van Reizen en evenementenonder haar hoede.

Marjan en Mlada

“Door mevrouw Leipoldt heeft mijn zoon zelfvertrouwen  gekregen en zijn examen gehaald, hij vindt haar de beste mentor ooit!”

 Marjan heeft ook een passie voor reizen én mensen. Zij heeft als reisagent gewerkt bij Globe Reisburo. Binnen het leerwegondersteunend onderwijs heeft zij haar sporen verdiend als docent, jaargroepleider, PR coördinator en mentor/coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen met een autistisch spectrum syndroom. Bij de diploma-uitreiking van een vmbo-T klas zei een moeder: “Door mevrouw Leipoldt heeft mijn zoon zelfvertrouwen  gekregen en zijn examen gehaald, hij vindt haar de beste mentor ooit!”

Marjan komt uit een ondernemend gezin. Haar kennis over het ondernemerschap deelt zij middels trainingen op het MBO.

Als maatschappelijk werker bij de gemeente Haarlemmermeer heeft zij zich jarenlang tot doel gesteld de maatschappij een beetje beter te maken. Het plezier in het organiseren van diverse activiteiten heeft ze ontdekt als coördinator feestcommissie in het onderwijs, het bedenken en uitvoeren van feesten voor familie en vrienden en als vrijwilliger/bestuur van de Harddraverij Santpoort e.o. Als reis adviseur, coach, studiebegeleider en organisator van feesten, uitstapjes en evenementen staat Marjan voor de letters van MRE, maatschappelijke begeleiding, reizen en evenementen en educatie

Els met Amon-Re feestweek

“Ðoor Els is mijn zoon genezen van zijn chronische keelontsteking, heeft hij zijn amandelen nog en hoeft hij geen buisjes!”

Els heeft passie voor alles wat groeit en bloeit. Zij heeft zich tot doel gesteld mensen de lol en de zin van leren over te brengen. Haar interesse in de natuur en de wereld om ons heen wordt gedragen door haar leerlingen van zowel het reguliere- als het leerwegondersteunende onderwijs.

Elsje heeft tot voor kort haar enorme vrienden- en kennissenkring kosteloos bediend als klassiek homeopathisch genezer en resultaten bereikt die met reguliere medische middelen onmogelijk leken. Zoals een dankbare moeder beschreef: “Ðoor Els is mijn zoon genezen van zijn chronische keelontsteking, heeft hij zijn amandelen nog en hoeft hij geen buisjes!”

Het plezier in het organiseren van diverse activiteiten heeft Elsje ontdekt in diverse feestcommissies en het bedenken en uitvoeren van feesten voor familie en vrienden. Als klassiek homeopaat, docent/ coach en organisator van feesten, uitstapjes en evenementen, vertegenwoordigt Els de letters AE, alternatieve gezondheid, evenementen en educatie

 

Wat?

 

 MARE  is hét bureau voor een zinvolle besteding van vrije tijd. Denk daarbij aan:

  • Reizen & evenementen: MARE betekent ‘zee’ in het Italiaans. Onder het label van Reiscreaties kunnen de mooiste vakanties en trips geboekt en georganiseerd worden. Evenementen zowel zakelijk als voor verenigingen, clubs en particulieren
  • Begeleiding en educatie: coaching, counseling, trainingen, huiswerk-, scriptie- en studiebegeleiding
  • Alternatieve Gezondheid: klassieke homeopathie bij mens en dier

   

 Waar, wanneer en voor wie?

 

 MARE streeft niet alleen naar een zinvolle besteding van vrije tijd maar ook naar een efficiënte! We komen gewoon lekker thuis, op school of op het werk op een tijdstip dat het schikt. Geen mogelijkheden voor een bezoek aan huis? In overleg maken wij een afspraak op onze spreekruimte in Santpoort.

Ieder mens is evenveel mens dus iedereen is een welkome klant! Wij werken vooral in Haarlem, Santpoort, Velserbroek, Driehuis, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede en Hoofddorp. Wij willen daarom vooral de bewoners van deze plaatsen uitnodigen contact met ons op te nemen.

 

Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer: 023 537 01 37 en 06 515 38 994

 

Gebruik maken van het contactformulier mag natuurlijk ook.

 

Graag tot ziens!

 

Marlijna, Marjan en Els