Bureau MARE

voor Maatschappelijke begeleiding, Alternatieve gezondheidszorg, Reizen & evenementen en Educatie

Bureau MARE verzorgt, naast de gewone vakantiereizen, ook sportreizen. Wil je een wedstrijd van je favoriete sport bezoeken of zelf je favoriete sport beoefenen? Alleen of met een groep? Wij regelen het!

Voetbalreizen

Er is zoveel aanbod van voetbalreizen op internet te vinden. De één nog duurder dan ander. Bij de meeste aanbieders heb je geen ruimte om je eigen hotel of vervoer te kiezen. Bij ons wel en meestal goedkoper!

Een weekendje weg als afsluiting van het seizoen? Wie regelt het dit jaar? Laat het gerust aan ons over. Wel zo makkelijk en echt niet duurder.

Ook voor trainingsweekenden en voetbalkampen mag je een beroep doen op Bureau MARE.

Ruiterreizen

 

Ben je dol op paarden en paardrijden en wil je je hobby combineren met een vakantie? Dan is een ruiterreis voor jou top!

In vliegende galop over de prairies, het stand, de woestijn of langs bossen en velden. Ook voor ruiters die het wat rustiger aan willen doen, biedt Bureau Mare tal van mogelijkheden. Ook niet ruiters zijn van harte welkom. Zij kunnen genieten van een op maat gemaakt prgogramma.

Bureau MARE werkt samen met Ruiterreizen. http://www.ruiter-reizen.nl/ Niet alleen het welzijn van de vakantieganger staat hoog in het vaandel, ook  dat van het paard. Wij bieden tal van mogelijkheden, van korte tot lange vakanties, van Nederland tot tal van bestemmingen in het buitenland. Combineer je sport met een fijne vakantie. Bespreek je wensen en wij boeken een prachtige vakantie!